Αυξήσεις στα διόδια από την Πρωτοχρονιά – Οι νέες τιμές
Αυξήσεις σε σταθμούς διοδίων της Ολυμπίας Οδού και του Αυτοκινητόδρομου Μορέα θα πραγματοποιηθούν από την Πρωτοχρονιά. Ειδικότερα, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 31 Δεκεμβρίου 2021, προς Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2022, θα ισχύσουν αυξήσεις σε ορισμένους σταθμούς διοδίων για τη διαδρομή Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα/Σπάρτη.
Οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητόδρομου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2022.
Οι νέες τιμές ανά σταθμό και κατηγορία οχήματος έχουν ως εξής:
Αύξηση κατά 0,10 ευρώ θα επέλθει και στο αντίτιμο των διοδίων στην Ολυμπία Οδό από την Πρωτοχρονιά, βάσει της προσυμφωνημένης τιμαριθμικής αναπροσαρμογής. Συγκεκριμένα, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 31 Δεκεμβρίου 2021, προς Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2022, αναπροσαρμόζονται τα διόδια βάσει του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του Σεπτεμβρίου 2021.
Αναλυτικά οι τιμές:
Σημειώνεται ότι για τους συνδρομητές ΟΛΥΜΠΙΑ PASS των οχημάτων κατηγορίας 2, 3 και 4, οι επιστροφές από το χιλιομετρικό σύστημα Hybrid, με το οποίο οι οδηγοί πληρώνουν ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχουν κάνει, διαμορφώνονται αντίστοιχα.
πηγή https://www.e-asfalistiki.gr/
λήγει η ασφάλιση για το σπίτι σου;
κάνε click και πάρε την καλύτερη πρόταση . . . στην καλύτερη τιμή.