Ασφαλιστικές εταιρίες

INTERLIFE

http://interlife.gr/Intropage/pages/default.aspx

Θεσσαλονίκη 2310499000 2310499099
Αθήνα 2109334994 2109334773

Η INTERLIFE Ασφαλιστική είναι Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η πορεία της Εταιρίας υπήρξε κερδοφόρα από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, με κάθετη ανάπτυξη και επιτυχή υλοποίηση των εκάστοτε στόχων της. Η θετική εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της Εταιρίας, με επιτυχημένες επενδύσεις σε ακίνητα και χρεόγραφα σε συνδυασμό με το σωστό management συνέβαλαν στην εδραίωσή της στον ασφαλιστικό χώρο.

Σήμερα η εταιρία INTERLIFE Ασφαλιστική αναπτύσσεται ταχύτατα αναδεικνύοντας συνεχώς την επιτυχημένη πορεία της, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει με την τεχνογνωσία που η ίδια δημιουργεί και διοχετεύει στους συνεργάτες της. Η INTERLIFE Ασφαλιστική δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα με ένα ευρύ Δίκτυο Πωλήσεων.

Η αρχή της INTERLIFE Ασφαλιστικής ήταν και είναι “Πάνω απ΄ όλα ο άνθρωπος”.

Η φιλοσοφία της εταιρίας στηρίζεται πάνω στην αναλυτική μελέτη κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, που επιφέρει την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών της. Τα συμβόλαιά της προσφέρουν την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών με το χαμηλότερο συγκριτικά κόστος.

Η διευκόλυνση των ασφαλισμένων της ξεκινά από την άριστη διοικητική οργάνωση της Εταιρίας που παρέχει τη δυνατότητα ταχύτατης έκδοσης συμβολαίων, πληρωμής ασφαλίστρων – με πιστωτικές κάρτες ή μέσω τραπεζικών λογαριασμών – και κυρίως της γρήγορης αποζημίωσης.

INTERSALONICA

https://www.intersalonica.gr/

Προσυμβατικά Έγγραφα και όροι ασφάλισης  https://intersalonica.gr/entypa/

15ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας Τ.Θ. 22402-Τ.Κ. 55102
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ : 2310 492100 FAX: 2310 465219 Δωρεάν απο κινητό : 11555 e-mail: company@intersalonica.gr

Λεωφ. Συγγρού 175, Αθήνα Τ.Κ. 17121
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 210 9304000 FAX: 210 9304040 Δωρεάν απο κινητό : 11555 e-mail: athens@intersalonica.gr
Εντυπα και Υλικο Συμβατικής και Προσυμβατικής ενημέρωσης https://www.intersalonica.gr/gr/details.asp?newid=73

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1978 από τον Μελά Γιαννιώτη. Είναι ο μεγαλύτερος όμιλος στο είδος του στην Βόρεια Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους σε όλη την Ελλάδα. Η τράπεζα Ελλάδος με έγγραφο της κατέταξε την Ιντερσαλόνικα από το έτος 2000 στον πίνακα των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της χώρας.

Ο όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κατέχει κορυφαία θέση στον ασφαλιστικό και ευρύτερο χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με τις δραστηριότητές του να διευρύνονται και να επεκτείνονται συνεχώς.

Οι εταιρείες του ομίλου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς Ιδιωτικής Ασφάλισης, Υγείας, Αερομεταφορών, Οδικής Βοήθειας & Τεχνικής Υποστήριξης, Μακροχρόνιας Μίσθωσης Αυτοκινήτου, Πιστωτικών Καρτών, Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, με ποιότητα & αξιοπιστία.

Όραμά της εταιρείας είναι η δημιουργία επιπλέον αξίας για τον Πελάτη της, τον Μέτοχο, τον Συνεργάτη της και το Ανθρώπινο Δυναμικό του Ομίλου.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Α.Ε.Γ.Α., έχοντας σαν σκοπό την παροχή υψηλών και χρήσιμων υπηρεσιών με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τον πελάτη και χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει ο Όμιλος, όπως τον αεροπορικό στόλο, τα ασθενοφόρα, τα οχήματα Οδικής Βοήθειας, τα Ιατρικά Κέντρα και τις μοναδικές υποδομές, προσφέρει πολύτιμες και κάθετες υπηρεσίες εξασφάλισης και προστασίας των συμφερόντων των πελατών της.

EUROINS

https://euroins.gr/

Λ. Αμφιθέας 14 και Αγίων Αναργύρων, Παλαιό Φάληρο, Τ.Κ.17564

Τηλ: (+30) 210 9764307 Fax: (+30) 210 9701222 Email: info@euroins.gr

Η EUROINS INSURANCE GROUP (EIG) είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη επικεντρώνοντας τις δραστηριότητες του στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και τα Σκόπια έχοντας επιτυχώς επεκταθεί σε αγορές όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Ουκρανία. Επιπλέον, η Εταιρεία κατέχει σημαντική θέση σε χώρες όπως η Σερβία και η Τουρκία (μέσω θυγατρικών) όπως επίσης στην Τσέχικη Δημοκρατία, τη Σλοβακία και την Πολωνία (μέσω της άμεσης πρόσβασης βασισμένης στην ελευθερία της ενιαίας Αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης).

Το χαρτοφυλάκιο της EUROINS, περιλαμβάνει πάνω από 40 ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν 18 κλάδους ασφάλισης από τους 18 συνολικά επιτρεπόμενους σε εταιρείες γενικών ασφαλίσεων σύμφωνα με το Παράρτημα 1, Τμήμα ΙΙ του Κώδικα Ασφαλίσεων. Μερικά από τα προϊόντα είναι τα εξής: Ασφάλιση αυτοκινήτων – Ασφάλιση περιουσίας κ.α

Η εταιρεία έχει αναπτύξει το δίκτυο πωλήσεων της το οποίο έχει εξαπλωθεί σε όλη την Επικράτεια της χώρας με σημαντική εκπροσώπηση στα βασικά περιφερειακά και διοικητικά κέντρα. Διαθέτει γραφεία σε 87 πόλεις και συνεργάζεται με περισσότερους από 4.000 εργαζομένους, μεσίτες και ασφαλιστικούς πράκτορες.

QEL insurance co

https://www.qrepsa.com/gr/

Λεωφ. Συγγρού 171, 171 21 – Νέα Σμύρνη Τηλέφωνο: 216 200 8080 Φαξ: 216 200 8059

Η QEL είναι θυγατρική της QATAR Insurance Company. Η QATAR Insurance Company έχει ιδρυθεί το 1964 στο κράτος του Κατάρ. Είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Κατάρ και είναι η μεγαλύτερη και πλέον κερδοφόρα ασφαλιστική εταιρεία στην περιοχή της Μ. Ανατολής. Η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας ξεπερνά τα 9,5 δις Δολάρια. H QATAR Insurance Company, δημιουργεί το 2009 την Qatar Re. Μια παγκόσμια αντασφαλιστική εταιρεία με δραστηριότητα σε όλους τους κλάδους ασφάλισης. Η QATAR Re συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες αντασφαλιστικές εταιρείες παγκοσμίως. Η Q Brokers διοικείται από Έλληνες καταξιωμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και γνώση στην ασφαλιστική αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου. Η Q Brokers έχει στελεχωθεί με άτομα που έχουν ειδίκευση στο αντικείμενο τους και μακρόχρονη καριέρα στον χώρο της ασφάλισης. Κάθε Τμήμα της Q Brokers έχει σύγχρονη οργανωτική δομή και τηρούνται όλες οι θεσπισμένες Διαδικασίες για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας. Τα στελέχη και το προσωπικό της Q Brokers έχουν όλες τις απαραίτητες Πιστοποιήσεις , σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από την Νομοθεσία. Η Q Brokers, στα χρόνια της λειτουργίας της, έχει καταφέρει να αποκτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτων και να καταξιωθεί στην συνείδηση των πελατών και των ασφαλιστών ως μια από τις Ηγήτριες και Φερέγγυες Εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς.
Το ειδικό τηλεφωνικό κέντρο της Q Brokers λειτουργεί όλο το 24/ωρο για παροχή πληροφοριών σε περίπτωση ζημιάς. Επίσης, η Q Brokers έχει συνεργασία με ένα δίκτυο από 750 και πλέον συνεργαζόμενα συνεργεία, με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της σε όλη την επικράτεια. Η Q Brokers, από το 2017 έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ασφάλιση των Πλοίων (συμπεριλαμβανομένων Σκαφών αναψυχής). Η Q Brokers στοχεύοντας συνεχώς στην Ανάπτυξη, την Πρόοδο και την Βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων προς τους συνεργάτες της, προετοιμάζει την είσοδο της στην ασφάλιση των κλάδων Περιουσίας και Αστικής Ευθύνης.

Στην Ελλάδα εκπροσωπείτε από την Q Brokers ( Q Μεσίτες Ασφαλειών και Αντασφαλειών Ελλάδος ΑΕ ) ιδρύθηκε το 2015 με κύρια δραστηριότητα την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Η Q Brokers δραστηριοποιείται ως Ειδική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της εταιρείας “QIC EUROPE LIMITED”, της οποίας ο διακριτικός τίτλος είναι QEL και η οποία εδρεύει στη Μάλτα και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών, στους Κλάδους ασφάλισης Αυτοκινήτων και Πλοίων (συμπεριλαμβανομένων Σκαφών αναψυχής).
Η QEL έχει λάβει αξιολόγηση “A- Stable” από την Standard & Poor’s.

INTERAMERIKAN

https://www.interamerican.gr/

Λεωφ. Συγγρού 124-126, στην Αθήνα. 210 946 2000 custserv@interamerican.gr

Η INTERAMERICAN αποτελεί μια εκ των κορυφαίων εταιρειών της αγοράς στις ασφάλειες Ζωής και Υγείας, καθώς και στις Γενικές Ασφάλειες, ενώ στον τομέα Βοηθείας κατέχει ηγετική θέση. Οι προτάσεις και λύσεις που προσφέρει έχουν ως επίκεντρο τις ανάγκες των ασφαλισμένων, με στόχο να βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής τους!

Η INTERAMERICAN ιδρύθηκε το 1969 ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης από τους κ.κ. Δ. Κοντομηνά και Α. Ταμπουρά. Το 1971 η εταιρεία έγινε ανώνυμη και το 1974 δημιουργήθηκε η INTERAMERICAN Γενικών ασφαλίσεων. Η είσοδος της εταιρείας στο χώρο τον Αμοιβαίων Κεφαλαίων έγινε το 1988 με την ίδρυση της INTERTRUST η οποία αποτέλεσε την πρώτη ιδιωτική και μη τραπεζική εταιρεία διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων. Από το 1996 με την ίδρυση της Ευρωκλινικής Αθηνών η INTERAMERICAN παρέχει πλέον ολοκληρωμένες δευτεροβάθμιες υπηρεσίες Υγείας.

Το 2001 η INTERAMERICAN προσχώρησε στην ACHMEA (πρώην EUREKO). Η ACHMEA είναι ένας ισχυρός χρηματοοικονομικός Όμιλος με έδρα την Ολλανδία και παρουσία σε 11 ευρωπαϊκές χώρες.

Η Εταιρία βρίσκεται στην 1η θέση από πλευράς φήμης και αναγνωρισιμότητας τα τελευταία χρόνια (Famous Brands 2005, 2007, 2008, 2011, 2012, 2013, 2014) και έχει διακριθεί ως κορυφαία Ασφαλιστική Εταιρία στην Ελλάδα, από το διεθνούς κύρους περιοδικό “World Finance”.

EUROLIFE

https://www.eurolife.gr/

EUROLIFE ERB Α.Ε. Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) 33-35 & Κοραή 6-10, 10564 Αθήνα Τηλ +30 210 93 03 800 Email: info@eurolife.gr

Η EUROLIFE ERB Ασφαλιστική ανήκει στην Eurolife ERB Insurance Group η οποία αποτελείται από τις ασφαλιστικές εταιρείες Eurolife ERB Α.Ε.Α.Ζ. και Eurolife ERB Α.Ε.Γ.Α. Σχεδιάζει, διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Η EUROLIFE ERB μετρά ήδη πάνω από 10 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας. Στο διάστημα αυτό έχει δημιουργήσει πρωτοποριακά και ευέλικτα προϊόντα, που διαμόρφωσαν μια νέα πραγματικότητα στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων.

Ξεκίνησε δραστηριότητα το 2000 ως μονάδα ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας Eurobank. Τον Δεκέμβριο του 2015, η Fairfax, ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος με σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο των ασφαλειών, εμπιστεύτηκε τον Όμιλο Eurolife ERB και από τον Αύγουστο του 2016 ελέγχει από κοινού με την OMERS Administration Corporation το 80% του Ομίλου.

Από το 2007 η δραστηριότητά της εταιρείας εκτείνεται στη Ρουμανία με τις εταιρείες Eurolife ERB Asigurari de Viata και Eurolife ERB Asigurari Generale και στρατηγικό συνεργάτη την Bancpost. Οι εταιρείες Eurolife ERB Asigurari, επίσης ανήκουν στον Όμιλο Eurolife ERB και διαθέτουν ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο Ασφαλίσεων Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων.

INTERASCO

https://www.interasco.gr/

Βασ. Γεωργίου Β’ 44 & Κάλβου, 152 33 Χαλάνδρι – Αττική Τηλ: +30 210 6793100 Fax: +30 210 6776035 Email: info@interasco.gr

Η Interasco ΑΕΓΑ αποτελεί μία σύγχρονη ασφαλιστική εταιρεία, η οποία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων, τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά από το 1891 όταν ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη η προκάτοχος της Interasco. Η συνεχής και συνεπής παρουσία της εταιρείας στη διάρκεια των 125 χρόνων στην ελληνική ασφαλιστική βιομηχανία, την καταξιώνουν στη συνείδηση της αγοράς και της πολιτείας, ως εταιρείας κύρους και αξιοπιστίας. Τον Αύγουστο του 2006 ιδρύεται η Interasco A.E.Γ.Α. ως θυγατρική της εταιρείας Harel Insurance Investments and Financial Services.

Ο Όμιλος Harel, από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς ομίλους στο Ισραήλ, ο οποίος έχει €38.000.000.000 επενδεδυμένα κεφάλαια, 3.000.000 πελάτες, € 1.000.000.000 ίδια κεφάλαια και παραγωγή ασφαλίστρων στα επίπεδα των € 2.300.000.000, στηρίζει την Interasco στην επίτευξη των στόχων της για έσοδα και κερδοφορία καθώς και την ισχυροποίηση της θέσης της στην Ελληνική αγορά.

Η Interasco με τη στήριξη του Ομίλου της Harel, με το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της καθώς και με το πανελλαδικό δίκτυο των πλέον 1200 συνεργατών της, η Interasco εξασφαλίζει την άριστη εμπειρία και τεχνογνωσία που απαιτείται, προκειμένου να καλύπτει πλήρως και αποτελεσματικά τις ανάγκες των ασφαλισμένων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

ΕΛΠΑ

https://www.elpaasfaleies.com/

Εδρα: Λεωφόρος Μεσογείων 280, Χολαργός, 15562, Αθήνα    Τηλ. 210 6898710 email: info@elpaasfaleies.gr

Υποκατάστημα Βορείου Ελλάδος: Capital Center, Λαέρτου 22, Θεσσαλονίκη

ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ιδρύθηκε το 2001 με κύριο στόχο να προσφέρει στους συνδρομητές της ΕΛΠΑ οικονομικά πακέτα ασφάλισης.

Πολύ σύντομα απευθύνθηκε στο πλατύ κοινό, μέσω αξιόλογων συνεργατών που την εμπιστεύθηκαν και συνέδεσαν την επαγγελματική τους πορεία μαζί της. Στη διάρκεια των 17 ετών λειτουργίας της, καθιερώθηκε στην Ασφαλιστική Αγορά και απέδειξε τη φερεγγυότητά της αφού με στρατηγικές κινήσεις προσέφερε οικονομικά και αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες της φροντίζοντας παράλληλα να τους προστατεύει από τις δυσάρεστες εξελίξεις της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Σήμερα, η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ συνεργάζεται με ένα πολύ εκτεταμένο Δίκτυο Πωλήσεων, σε όλη την Ελλάδα και εξακολουθεί να προσφέρει τα καλύτερα πακέτα της Αγοράς, οι συνεργάτες της δε απολαμβάνουν προσωπική εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές.

Από τον Μάρτιο του 2018, η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ εμπλουτίζει τις παροχές της εγκαινιάζοντας την αποκλειστική της συνεργασία με την εταιρεία GMI. Η GMI είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της Μάλτας με ιστορία που ξεκινά από το 1947 και μερίδιο αγοράς άνω του 40%. Η εταιρεία με τη σημερινή της ονομασία ιδρύθηκε το 1999 μετά τη συνένωση δύο κορυφαίων παρόχων ασφαλιστικών προϊόντων, της Gasan Insurance Agency και της Galdes & Mamo Ltd., ενώ τo 2003 αδειοδοτήθηκε ως εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων.

Από τότε η GMI μεγαλώνει συνεχώς αυξάνοντας την κεφαλαιακή της βάση και τα αποτελέσματα της κάθε χρόνο. Σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στην Γαλλία, την Κύπρο, την Πολωνία και τώρα και στην Ελλάδα, με σημαντικά κέρδη και δείκτη φερεγγυότητας 234%.

Η εταιρεία ασκεί τους κλάδους Ασφάλισης Οχημάτων, Ασφάλισης Σπιτιών, Ταξιδιωτικής Ασφάλισης, Ασφάλισης Υγείας, Ασφάλισης Σκαφών, Ασφάλισης Επιχειρήσεων, Ασφάλισης Ιδιοκτητών, Ασφάλισης Συγκροτημάτων Κατοικιών και Γραφείων. Η αποκλειστική αντιπροσώπευση της GMI από την ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ αποτελεί για εμάς μια επιτυχία, καθώς προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία που ξεκινά σήμερα από τον κλάδο του αυτοκινήτου και σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων.

ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

https://www.atlantiki.gr/

Αθήνα Κεντρικά γραφεία Μεσογείων 71 & Ήλιδος 36 ΤΚ.115 26 – Αθήνα   Τηλ 210-7454000 210-7794446 support@atlantiki.gr

Θεσσαλονίκη Υποκατάστημα     Τσιμισκή 62, 4ος Όροφος Τηλ 2310-275132 & 2310-274458 2310-275570 thessaloniki@atlantiki.gr

Ηράκλειο Υποκατάστημα Βύρωνος 4, Ηράκλειο 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τηλ 2810-241490 2810-288072 heraklion@atlantiki.gr

Η Ατλαντική Ένωση με εντυπωσιακές διεθνείς συνεργασίες σε επίπεδο μετόχων και αντασφαλιστών (μεταξύ των μετόχων της περιλαμβάνεται και ο ασφαλιστικός οργανισμός Basler, μέλος του Ομίλου της κορυφαίας ελβετικής τραπεζο-ασφαλιστικής εταιρίας Baloise και ενός από τα 13 ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, το 1907), έχει πετύχει:

  • Να είναι ΠΡΩΤΗ σταθερά σε φερεγγυότητα και αξιοπιστία Ασφαλιστική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων & Ζωής, με Δείκτη Φερεγγυότητας 272% (αποτελέσματα 31/12/2017), βάσει των Κανόνων της Ευρωπαϊκής Εποπτικής Αρχής και της Τράπεζας της Ελλάδος, χωρίς κανένα βοηθητικό μεταβατικό μέτρο. Το ποσοστό αυτό είναι αντίστοιχο της Βόρειας Ευρώπης
  • Να έχει Δείκτη Φερεγγυότητας σχεδόν 3 φορές μεγαλύτερο από το απαιτούμενο (ελάχιστο επίπεδο απαίτησης για κάθε ασφαλιστική εταιρεία: ποσοστό 100%)
  • Να διατηρεί παράδοση συνεχούς κερδοφορίας 29 ετών, με παράλληλη αύξηση Ιδίων Κεφαλαίων
  • Να διαθέτει πρωτοποριακές ασφαλιστικές παροχές, νέες καλύψεις (drones, ποδήλατα, ηλεκτρικά αυτοκίνητα) και σύγχρονες μηχανογραφικές εφαρμογές
  • Να εφαρμόζει γρήγορες και απλές διαδικασίες αποζημιώσεων
  • Να εξυπηρετεί πάνω από 300.000 πελάτες (ιδιώτες & επιχειρήσεις) και να διαθέτει φιλική, προσωπική και αξιόπιστη προσέγγιση
  • Να διαθέτει συνεργάτες και σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα

GROUPAMA

https://www.groupama.gr/

Κεντρικά Αθήνα Λεωφόρος Συγγρού 213-215 17121 Νέα Σμύρνη Τηλ.: 210 329 5111

Υποκαταστήματα Θεσσαλονίκη Ίωνος Δραγούμη 5 54625 Θεσσαλονίκη Τηλ.: 2310 539826

Κρήτη Λεωφόρος Δημοκρατίας 16β 71306 Ηράκλειο Τηλ.: 2810 287819

H Groupama συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες δυνάμεις της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Είναι θυγατρική του ομίλου Groupama, ενός Γαλλικού ομίλου διεθνούς εμβέλειας. Δραστηριοποιείται σε 13 χώρες εκτός Γαλλίας. Είναι μέλος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε) και εδρεύει στην Αθήνα.

Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Η Groupama Ασφαλιστική αξιοποιεί συνεχώς όλα τα πλεονεκτήματά της στο πλαίσιο μιας στρατηγικής καινοτομίας, ανάπτυξης και αποδοτικότητας, προς όφελος των πελατών της.

Στην εμπειρία και τεχνογνωσία που ανέπτυξε η Εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, προστίθεται και η συγγένειά της με τον ισχυρό ασφαλιστικό και τραπεζικό Όμιλο Groupama, του οποίου είναι θυγατρική 100% από το 2007.

Ο Όμιλος Groupama συνδυάζει ασφαλιστικές, τραπεζικές και χρηματοοικονομικές δραστηριότητες σε 12 χώρες, στηριζόμενος σε πολυδιάστατα δίκτυα διανομής για την εξυπηρέτηση των 13 εκατομμυρίων πελατών του.

AIG HELLAS

https://www.aig.com.gr/personal

Κεντρικά Γραφεία Λεωφ. Κηφισίας 119 15124 Μαρούσι,  Αθήνα Τηλ: 210 81 27 600 Fax: 210 80 27 189 Email:  customerservice-GR@aig.com

Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης Μαρίνου Αντύπα 42 57 001 Πυλαία,    Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310 474999   Φαξ: 2310 474990   Email:  Salonica-GR@aig.com

Η American International Group Inc. (AIG) είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1919 και σήμερα παρέχει Γενικές Ασφαλίσεις, Προϊόντα Ζωής και Συνταξιοδότησης, Ασφάλιση Ενυπόθηκων Δανείων και άλλες χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες σε πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες και δικαιοδοσίες.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες να προστατέψουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, να τους παρέχουν τα μέσα να διαχειριστούν ενδεχόμενους κινδύνους και να καλύψουν τις συνταξιοδοτικές τους ανάγκες. Η AIG είναι εισηγμένη στα Χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και του Τόκυο.

H ΑΙG στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα η AIG αποτελεί ένα διαχρονικά φερέγγυο ασφαλιστικό οργανισμό, με ιστορία που ξεκινά από το 1935. Με σταθερά διαχρονική πορεία και ανάπτυξη, η AIG απασχολεί περισσότερα από 200 στελέχη στα γραφεία της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και καλύπτει τις ανάγκες περισσότερων από 500.000 ιδιωτών και επιχειρήσεων, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Με ισχυρή εποπτεία
Η AIG Europe Limited παρέχει γενικές ασφαλιστικές καλύψεις στις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και την Ελβετία. Η AIG Ελλάς Α.Ε. είναι νόμιμος αντιπρόσωπος του τοπικού υποκαταστήματος της ασφαλιστικής εταιρίας AIG Europe Limited, που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το υποκατάστημα Ελλάδας της AIG Europe Limited εποπτεύεται από το Prudential Regulation Authority και την Τράπεζα της Ελλάδος για θέματα προστασίας καταναλωτή.

«Η σχετική ασφαλιστική κάλυψη παρέχεται από το υποκατάστημα Ελλάδος της εδρευούσης στο Ηνωμένο Βασίλειο ασφαλιστικής εταιρείας με την επωνυμία «AIG Europe Limited», με νόμιμο αντιπρόσωπο αυτής στην Ελλάδα, για τις εργασίες του υποκαταστήματος, την ανώνυμη ελληνική εταιρεία με την επωνυμία «AIG ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Αντιπροσώπευσης Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων».

ΔΥΝΑΜΙΣ

https://dynamis.gr/

Λ. Συγγρού 320, 176 73 Καλλιθέα, Αθήνα, Τ: 210 9006900, F: 210 9237768, Email: info@dynamis.gr

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική είναι μία Ελληνική, ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων, με πολυετή εμπειρία και τη σιγουριά της προσωπικής επαφής.
Ιδρύθηκε το 1977 κάνοντας πραγματικότητα το όραμα των μετόχων της για αξιόπιστη ασφάλεια μέσα από σύγχρονες για την εποχή ασφαλιστικές υπηρεσίες. Η δραστηριότητά της βασίζεται στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνέπειας, υπευθυνότητας και σεβασμού με τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τους εργαζομένους μας. Στη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική ο πελάτης, ο συνεργάτης και ο εργαζόμενος έχουν όνομα.

Η αναγνωρισμένη αξιοπιστία της εταιρείας υπογράφεται από το πιστό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιό, αλλά και από τις σταθερές και ποιοτικές σχέσεις με τους διαμεσολαβητές-συνεργάτες απ’ όλη τη χώρα που στηρίζουν την ανάπτυξη και αποτελούν εγγύηση για τη βιωσιμότητά της. Παράλληλα, συνεργάζεται με αντασφαλιστικές εταιρίες διεθνούς κύρους, οι οποίες αποτελούν εγγύηση για τη δυνατότητα της εταιρείας να προσφέρει την υψηλότερη δυνατή εξασφάλιση που οι ασφαλισμένοι της και οι συνεργάτες της μπορούν να απολαμβάνουν.

Ο συνδυασμός της εμπειρίας και της εξειδίκευσης με το σύγχρονο και «ανήσυχο» πνεύμα που διέπει τη φιλοσοφία της, επιτρέπει στη ΔΥΝΑΜΙΣ να προσφέρει εξατομικευμένη ασφάλιση που προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες κάθε πελάτη και ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και των καταναλωτών.

ΕΘΝΙΚΗ

https://www.ethniki-asfalistiki.gr/default.aspx?page=home

Λεωφ. Συγγρού 103 – 105, 117 45 Αθήνα 18189 ή στο +30 2130318189 Fax: 2109099111 e-mail επικοινωνίας της Εταιρείας ethniki@insurance.nbg.gr

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι η αρχαιότερη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα με συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία άνω των 126 ετών. Ιδρύθηκε την 15η Ιουνίου του 1891 με κύριο μέτοχο την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και με τη συμμετοχή των: Τράπεζα Κωνσταντινουπόλεως, Προνομιούχο Τράπεζα Ηπειροθεσσαλίας, Γενική Πιστωτική Τράπεζα Ελλάδας και Τράπεζα Βιομηχανικής Πίστεως.

Με ιστορία άνω των 125 ετών έχει καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με την πραγματική εξασφάλιση και την απόλυτη φερεγγυότητα, ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και παράλληλα βελτιώνει τις υποδομές της ώστε να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στον Έλληνα καταναλωτή.

Σήμερα η Εθνική Ασφαλιστική με την διακριτική επωνυμία Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ» είναι μέλος ενός από τους μεγαλύτερους και ισχυρότερους Ομίλους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και ανήκει κατά ποσοστό 100% στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας (ETE). Μέσω των θυγατρικών της εταιριών Garanta και Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου έχει σημαντική και δυναμική παρουσία στη Ρουμανία και στην Κύπρο αντίστοιχα.

ΕΥΡΩΠΗ

https://europe-asfalistiki.gr/

Αθήνα Φιλελλήνων 25, 105 57 210 3230707 info@europe-asfalistiki.gr

Θεσσαλονικη 26ης Οκτωβρίου 90 546 27 2310 508222 info@europe-asfalistiki.gr

Η Ευρώπη Α.Ε. Γενικών Ασφαλίσεων ιδρύθηκε το 1985 από ισχυρό ασφαλιστικό όμιλο της Μεγάλης Βρετανίας και το 1993 το 100% των μετοχών της εξαγοράστηκε από το Νικόλαο Μακρόπουλο.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική διαθέτει άδεια λειτουργίας για το σύνολο των κλάδων στις Γενικές Ασφάλειες, ωστόσο η κύρια δραστηριότητά της επικεντρώνεται στον κλάδο Περιουσίας, όπου ειδικεύεται στις ασφαλίσεις των μεγάλων Βιομηχανικών, Εμπορικών και Χρηματοοικονομικών Κινδύνων. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα αναπτύσσει και τον κλάδο Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Οχημάτων, όπου με νέα, σύγχρονα προϊόντα κερδίζει μερίδια αγοράς, καταγράφοντας σταθερά ανοδική πορεία.

Στον κλάδο Περιουσίας, η Ευρώπη Ασφαλιστική κατέχει, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος , ισχυρή θέση μεταξύ των αμιγώς ιδιωτικών Ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών. Επίσης, πρωταγωνιστεί στον κλάδο Ασφαλίσεων Μεταφορών, ενώ στον κλάδο Αυτοκινήτου, ασκώντας συνετή πολιτική, αύξησε τη συμμετοχή του στο σύνολο της παραγωγής της.

Το 1998 στο μετοχικό κεφάλαιο της Ευρώπη Ασφαλιστική εισήλθε, με μειοψηφική συμμετοχή, η Εθνική Ασφαλιστική, θυγατρική εταιρεία του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, αναγνωρίζοντας, έμπρακτα, το κύρος και τη φερεγγυότητά της εταιρείας, όπως και την αναπτυξιακή της προοπτική.

Στη θετική πορεία της Ευρώπη Ασφαλιστική συνέβαλλε καθοριστικά και η συνεργασία της με παγκοσμίως γνωστούς για την οικονομική τους ευρωστία Αντασφαλιστικούς Οίκους, αξιολογημένους με rate A, οι οποίοι στηρίζουν την Ευρώπη Ασφαλιστική με το υψηλό τους capacity και τη συμμετοχή τους στην άμεση κάλυψη των αποζημιώσεων.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική, παραμένει σταθερά μια κερδοφόρα ασφαλιστική εταιρεία, που αναπτύσσεται βασιζόμενη σε υγιείς βάσεις, εξασφαλίζοντας σε κάθε εταιρική χρήση υπερεπαρκή τεχνικά αποθέματα και περιθώρια φερεγγυότητας.

GENERALI

https://www.generali.gr/el/

Κεντρικά Γραφεία Αθήνας Ηλία Ηλιού 35-37 & Πυθέου Αθήνα 117 43 Tel: 210 8096100 Fax: 210 8096367 E-mail: info@generali.gr

Κεντρικά Γραφεία Θεσσαλονίκης 26ης Οκτωβρίου 38-40 3ος όροφος Θεσσαλονίκη 546 27 Tel: 2310 551144 Fax: 2310 547055 E-mail: info@generali.gr

Η Assicurazioni Generali είναι ένας μεγάλος διεθνής ασφαλιστικός όμιλος. Στόχος του ομίλου είναι να έχει τον πελάτη πάντα στο κέντρο όλων των δραστηριοτήτων του, προσφέροντας απλές και έξυπνες λύσεις. Να βελτιστοποιήσει το δίκτυο διανομής του με μια ακόμη μεγαλύτερη σειρά υπηρεσιών και να γίνει ακόμη πιο γρήγορος, ευέλικτος και καινοτόμος.
Για περισσότερα από 200 χρόνια, η Generali έχει χτίσει έναν πολυεθνικό όμιλο με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες, με πάνω από 450 θυγατρικές εταιρίες και 78.000 υπαλλήλους.

α τελευταία χρόνια, η μεγάλη στρατηγική αναδιοργάνωση του Ομίλου Generali έδωσε ευκαιρίες για μεγαλύτερη εστίαση στις κύριες δραστηριότητές του, για ακόμη καλύτερη διαχείριση του ενεργητικού του και για πιο απλή και με μεγαλύτερη διαφάνεια διοίκηση. Η διαδικασία αυτή οδήγησε τη Generali σε μια νέα εποχή με πιο αποτελεσματικά επιχειρησιακά μοντέλα, καινοτόμες εμπορικές στρατηγικές και ένα πιο δυνατό παγκόσμιο brand. Οι επενδυτικές αποφάσεις του ομίλου βασίζονται στις δεσμεύσεις του για την Περιβαλλοντολογική και Κοινωνική Βιωσιμότητα.

ERGO

https://www.ergohellas.gr/

Λεωφ. Συγγρού 173, Ν. Σμύρνη, Αθήνα Τηλέφωνο: +30 210 370 5300 E-mail: ergo@ergohellas.gr

Η ERGO δραστηριοποιείται 25 και πλέον έτη στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με κύριο μέτοχο τη Munich Re, έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της διαχείρισης κινδύνων. Μετά τη νομική συγχώνευση με την ΑΤΕ Ασφαλιστική το 2018, η ERGO αναδεικνύεται στη μεγαλύτερη εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα και με περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. Η ERGO σήμερα, ως μέλος μίας διεθνούς ασφαλιστικής δύναμης, επεκτείνεται συνεχώς διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία, φερεγγυότητα και πείρα. Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της, προσφέροντας καινοτόμα και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους, διατηρώντας παράλληλα χαρακτηριστικά όπως η “εγγύτητα” και το “ανθρώπινο πρόσωπο” προς κάθε συναλλασσόμενο της.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

https://www.europaikipisti.gr/gr/Home

Κεντρικά Γραφεία  Λεωφ. Κηφισίας 274, 152 32, Χαλάνδρι   Τηλ: +30 210 6829601, Fax: +30 210 8119789 e-mail: info@europisti.gr

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Τηλ: +30 210 8119670, Fax: +30 210 8119789  e-mail: helpcustomer@europisti.gr

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ιδρύθηκε το 1977 και έχει έδρα την Αθήνα. Είναι μια πλήρης ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, παρέχοντας ολοκληρωμένη κάλυψη τόσο σε ατομικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο, με ειδικά σχεδιασμένα πρωτοποριακά και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα.

Σήμερα η μητρική Εταιρία Ευρωπαϊκή Πίστη απασχολεί 444 εργαζόμενους (1.175 εργαζόμενοι στον Όμιλο) και το Δίκτυο Πωλήσεων της αριθμεί παραπάνω από 5.000 συνεργάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι οποίοι εξυπηρετούν περισσότερους από 500.000 πελάτες. Αποτελεί μία από τις 10 μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Πίνακας Περιεχομένων για …

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE_%CE%A0%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7#%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1

ARAG

https://www.arag.gr/gr/

Αθήνα (+30) 210-7490800-829 info@arag.gr

Θεσσαλονίκη  (+30) 2310-520720 thessaloniki@arag.gr

Πάτρα (+30) 2610-275211 patra@arag.gr

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%8C%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%82_ARAG

Η ΑRAG είναι η μεγάλη ανεξάρτητη ασφαλιστική εταιρία Νομικής Προστασίας στην Ευρώπη με έδρα το Ντίσελντορφ. Ιδρύθηκε το 1935 από τον δικηγόρο Heinrich Fassbender. Ως εξειδικευμένη ασφαλιστική εταιρία, σκοπό έχει να διευκολύνει την πρόσβαση του πολίτη στην δικαιοσύνη, απαλλάσσοντας τον από την πληρωμή όλων των δικαστικών δαπανημάτων.
Η ραγδαία ανάπτυξη των εργασιών και η αύξηση της επικοινωνίας μεταξύ των λαών, δημιούργησε την ανάγκη για επέκταση της δραστηριότητας και σε άλλες χώρες.

Σήμερα αντιπροσωπεύεται με θυγατρικές εταιρίες και υποκαταστήματα σε 14 ευρωπαϊκές χώρες και στις Η.Π.Α. Στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχει γραφεία διακανονισμού αλλά και ένα ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων δικηγόρων για την άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της, όχι μόνο σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.
Πέραν αυτών η ARAG Γερμανίας επεκτάθηκε και ίδρυσε αυτόνομες και ανεξάρτητες εταιρίες και σε άλλους κλάδους, όπως στη ζωή, στην ασθένεια και στις γενικές ασφαλίσεις, έτσι ώστε η προσφορά του ομίλου της ARAG περιλαμβάνει όλους τους βασικούς κλάδους ασφάλισης. Είναι δε, η υπ’ αριθμ. 1 στις ασφαλίσεις των Σπόρ στην Γερμανία με 13 εκατ. μέλη αθλητικών σωματείων και ενώσεων.

Στην Ελλάδα η ARAG, είναι αναγνωρίσιμη δύναμη αφού πρωταγωνιστεί στη ασφαλιστική αγορά από το 1972 ασχολούμενη αποκλειστικά και εξειδικευμένα με τον κλάδο της Νομικής Προστασίας. Σε εμάς η εντιμότητα, η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα, χωρίς τεχνάσματα και συγκρούσεις συμφερόντων, αποτελούν βασικές αρχές που κάνουν τους πελάτες μας να λένε “έχω ARAG” και όχι μια ακόμα εταιρία Νομικής Προστασίας

EXTRA SERVICE

H EXTRA ASSISTANCE ιδρύθηκε το έτος 2015 με βασικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών οδικής βοήθειας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3651/2008. Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο ιδρυτής της, Α. ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, βασιζόμενος στην πολυετή και πολύπλευρη εμπειρία του στον χώρο της Οδικής Βοήθειας Οχημάτων.

Η EXTRA ASSISTANCE έχει ως κύριο μέλημα την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του εκάστοτε συνδρομητή της, αντιμετωπίζει ως μεμονωμένο το κάθε περιστατικό και βασικός σκοπός της οποιαδήποτε ενέργειάς της είναι η αμεσότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του συνδρομητή. Για να επιτευχθεί αυτό, σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια διαθέτει ιδιόκτητα οχήματα καθώς και συνεργάτες εξυπηρέτησης.

Επικοινωνία 10 20 40 215.500.70.70 211.10.17000

ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

https://www.minetta.gr/el/normal/Home

ΑΘΗΝΑ (ΚΕΝΤΡΙΚΑ) Λ. Συγγρού 193-195 & Χρ. Σμύρνης 2 171 21 Ν. Σμύρνη Τηλ.: 2109309500  e-mail: info@minetta.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριστοτέλους 5 & Τσιμισκή 546 24 Θεσσαλονίκη

ΚΡΗΤΗ Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 176 71 307 Ηράκλειο Κρήτης

Η ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Ιδρυτής της υπήρξε ο Παναγιώτης Μινέτας ο οποίος, έχοντας ως εργαλείο την πλούσια πείρα του, ίδρυσε το 1973 την Εταιρεία. Σήμερα οι μέτοχοι της Εταιρείας, η οικογένεια Θεοχαράκη, έχοντας ενστερνιστεί τις αξίες, το όραμα και τους στόχους του ιδρυτή, διασφαλίζουν με τον ίδιο ζήλο την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ ασφαλιστική από το ξεκίνημά της, στηρίζει τις δραστηριότητες της σε ένα τρίπτυχο επαγγελματικών αξιών:

  • Σαφήνεια στους όρους του ασφαλιστικού προγράμματος
  • Προσωπικές σχέσεις
  • Ταχύτητα στην αποζημίωση

Οι ασφάλειες ΜΙΝΕΤΤΑ προσφέρουν ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά προγράμματα για κάθε κίνδυνο. Έχει μακρόχρονη παράδοση στον Κλάδο Αυτοκινήτου ενώ ασχολείται με επιτυχία και με όλους τους Γενικούς Κλάδους (Περιουσίας, Μεταφορών, Γενικής Αστικής Ευθύνης, Σκαφών Αναψυχής, Τεχνικών Ασφαλίσεων). Σημαντική είναι επίσης η δραστηριοποίηση της Εταιρείας στους Κλάδους Ζωής και Υγείας, όπου παρέχει πληθώρα προτάσεων για ασφαλίσεις ζωής, οικογενειακής προστασίας αλλά και νοσοκομειακής / έξω νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σε όλα της τα προγράμματα προσφέρει πλήρεις αλλά και πρωτοποριακές καλύψεις, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες των καταναλωτών. Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που λαμβάνει από τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της, επιζητά συνεχώς τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών που τους προσφέρει.

Η Εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 160 εργαζόμενους στα γραφεία της στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης. Διαθέτει τα προϊόντα της μέσω ενός αξιόπιστου δικτύου 1.200 και πλέον επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών (ασφαλιστικοί σύμβουλοι, ασφαλιστικά πρακτορεία και μεσίτες ασφαλίσεων) σε όλη την Ελλάδα, και έχει συνάψει μακροχρόνιες συνεργασίες με διεθνούς εμβέλειας αντασφαλιστικές εταιρείες.

Κύριο μέλημα της ΜΙΝΕΤΤΑ είναι να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες της, αντιμετωπίζοντας τον καθένα ως ξεχωριστή οντότητα. Η ΜΙΝΕΤΤΑ διατηρεί το ανθρωποκεντρικό της πρόσωπο και προχωράει με σιγουριά προς το μέλλον.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

https://www.ydrogios.gr/web/

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Λεωφ. Συγγρου 254-258, 176 72 Καλλιθέα Αττικής

Τηλ: (+30) 210 9477200  Φαξ: (+30) 210 9590078       Email: Ydrogios@ydrogios.gr

H Υδρόγειος είναι ένας αμιγώς ιδιωτικός ελληνικός ασφαλιστικός όμιλος, μεταξύ των μεγαλύτερων στον κλάδο των γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα.

Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1973 και στην Κύπρο από το 2002 μέσω της θυγατρικής της «Υδρόγειος Ασφαλιστική Κύπρου».

Στα προϊόντα της συμπεριλαμβάνονται σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις για την προστασία του ιδιώτη, του επαγγελματία ή επιχειρηματία, της περιουσίας και της οικογένειάς του.

ΟΡΙΖΩΝ

https://www.orizonins.gr/el/

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λεωφόρος Αμαλίας 26α, Αθήνα, 10557, Ελλάδα

EMAIL info@orizonins.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 322 7932-6 FAX  210 3225540

Η Ορίζων Ασφαλιστική, μια αμιγώς Ελληνική εταιρία με σημαντική παρουσία στον χώρο των ασφαλίσεων από το 1964, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις παραδοσιακότερες και οικονομικά σταθερότερες δυνάμεις της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Οι άνθρωποι μας, πάντα διαθέσιμοι, με βαθιά γνώση και εμπειρία του ασφαλιστικού αντικειμένου, προσπαθούν καθημερινά να προσφέρουν σε όλους εσάς, συνεργάτες και πελάτες, αξιόπιστες και ποιοτικές ασφαλιστικές λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες σας ανάγκες.

Με σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα

Για όλα όσα θεωρείτε σημαντικά στεκόμαστε δίπλα σας με ακεραιότητα, αξιοπιστία και με σταθερή οικονομική και αναπτυξιακή στρατηγική σχεδιάζουμε το μέλλον, με επίκεντρο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη, δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού.

& Υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια

Με μοναδικό στόχο τη δημιουργία πραγματικής αξίας για τον πελάτη και τον συνεργάτη, προσφέρουμε ευέλικτα και ολοκληρωμένα προϊόντα, ξεκάθαρους όρους συμβολαίων, δίκαιη τιμολόγηση, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, ταχύτητα στις αποζημιώσεις, μαζί με την εγγύηση της άριστης συνεργασίας με μια εταιρία που συγκαταλέγεται στις υγιέστερες της Ελλάδας.