Ασφάλεια Ζωής

Η πραγματική αξία της ζωής σου, είναι η εξασφάλιση των ανθρώπων που αγαπάς.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια τα είδη ασφάλειας ζωής, και για ποιο λόγο χρειάζεται;

Πρόσκαιρη Ασφάλιση Ζωής 

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ  προσφέρει οικονομική προστασία στην οικογένειά σας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αποδίδοντας το συμφωνημένο κεφάλαιο, σε περίπτωση απώλειας της ζωής σας.

ΤΙ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ u Οικονομική προστασία των δικών σας ανθρώπων με την άμεση κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων συγκεκριμένης διάρκειας που επιλέγετε να ασφαλίσετε (π.χ. αποπληρωμή δανειακών υποχρεώσεων ή εξασφάλιση επιπέδου διαβίωσης των παιδιών).

Ισόβιος Ισοβίων Καταβολών

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ  οικονομική προστασία στην οικογένειά σας, αποδίδοντας το καθορισμένο κεφάλαιο, σε περίπτωση απώλειας της ζωής σας οποτεδήποτε κι αν συμβεί αυτό.

ΤΙ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ  Άμεση εξασφάλιση της οικογένειάς σας με το συνολικό καθορισμένο κεφάλαιο, όποτε βρεθεί χωρίς την υποστήριξή σας σε περίπτωση απώλειας της ζωής σας.

  • Επιπλέον όφελος από τυχόν υπεραποδόσεις.
  • Δυνατότητα εξαγοράς σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος.

Με ποιο τρόπο μπορώ να ασφαλιστώ;

Μπορείτε να λάβετε πληροφορίες και υλικό για να ασφαλίσετε την ζωη σας με ένα απλό τηλεφώνημα στο  210 98 88 888   

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας περιγράψετε με σαφήνεια σε ένα σύντομο και απλό ερωτηματολόγιο σχετικά με την υγεία του προς ασφάλιση προσώπου. Ο ειδικός και εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες όρους σύμβασης.

Με ποιο τρόπο μπορώ να πληρώσω το συμβόλαιό μου;

Μπορείτε να πληρώσετε το συμβόλαιό σας με:

  • Πάγια εντολή κάρτας  (πιστωτική)
  • Απλή χρέωση κάρτας (πιστωτική – χρεωστική)
  • Μετρητά (καταστήματα τραπεζών / e-banking / phone banking

Με ποιο τρόπο μπορώ να παραλάβω το συμβόλαιό μου;

Λόγο ιδιαιτερότητας της κατάστασης το συμβόλαιο Θα το παραλάβετε μέσω email είτε απευθείας από την ασφαλιστική εταιρία στο νοσοκομείο (αν είναι συμβεβλημένο) ή απολογιστικά, με έκδοση επιταγής στο όνομά σας ή κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό.