Έκπτωση στο λογαριασμό ρεύματος έως 30% σε όσους κόπηκε η ηλεκτροδότηση λόγω κακοκαιρίας

Έκπτωση σε έναν από τους επόμενους λογαριασμούς τους θα έχουν όσοι καταναλωτές είχαν τις προηγούμενες ημέρες διακοπές ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, η ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν στον επόμενο λογαριασμό στην αφαίρεση των Χρεώσεων Χρήσης Δικτύου Φεβρουαρίου για τους πληγέντες καταναλωτές όλων των προμηθευτών.

Με τον τρόπο αυτό εκτιμάται ότι οι καταναλωτές θα κερδίσουν μία έκπτωση της τάξης του 10% επί του συνόλου του λογαριασμού τους.

Οι εκπτώσεις θα εμφανιστούν σε λογαριασμούς των επόμενων μηνών, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης των πελατών.

Τριπλάσια έκπτωση από ΔΕΗ

Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης, η ΔΕΗ έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει σε πιπλέον ελαφρύνσεις στους λογαριασμούς των πελατών της που βρέθηκαν χωρίς ρεύμα εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Όπως ανακοίνωσε,θα τριπλασιάσει την οικονομική ελάφρυνση για τους πελάτες της, προσθέτοντας επιπλέον έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας του λογαριασμού τους.

Με αυτό τον τρόπο, για ένα μέσο μηνιαίο λογαριασμό, η συνολική έκπτωση για τους πελάτες ΔΕΗ υπολογίζεται ότι θα είναι της τάξης του 30% επί του συνόλου του λογαριασμού.

πηγή : https://www.moneyonline.gr/news/ekptosi-sto-logariasmo-revmatos-eos-30te-se-osous-kopike-i-ilektrodotisi-logo-kakokerias/